Videokonferens

Videokonferens – ett smart och framtidssäkert sätt att hålla dina distansmöten

Är du i behov av att kunna jobba hemifrån, ha möten på distans och samtidigt minska dina resor?

Vi förstår att det är viktigt och vill gärna hjälpa till att bidra med det vi är bäst på, distansmöten via video. Vi har lång erfarenhet och har jobbat med helhetslösningar inom videokonferens sedan 2010.

Många företag idag jobbar med BYOD som står för ’bring your own device’ vilket innebär att det måste vara enkelt att kunna ansluta sig till ett möte via sin egna enhet som till exempel mobil, surfplatta eller dator vart man än befinner sig. Vi kan förbättra din befintliga lösning så som Skype eller Teams som de flesta använder sig av idag genom att komplettera med rätt hårdvara för ljud och bildupptagning.  

Har man en verksamhet med många anställda är det viktigt att hitta en säker plattform och vi erbjuder därför kompletta videoutrustningslösningar med fasta installationer innefattande konferenskamera, mikrofoner och högtalare. Vi jobbar med kända varumärken som Logitech, Polycom, Cisco, Konftel och Lifesize. Via molnbaserade videokonferenslösningar kan vi distribuera möten i toppkvalitét via Amazons världsomfattande nätverk (där bland annat Netflix har sin streamingtjänst).  Vi erbjuder som standard virtuella möten med upp till 50 samtidiga mötesdeltagare. Men tekniken gör det även möjligt att ansluta hundratals deltagare till samma möte.

Vi ser till att det blir så enkelt som möjligt för dig som kund att följa med in i den spännande framtiden med teknik utan att det ska bli svårare än tidigare. Vi tror på att tekniken kan hjälpa till att minska resor och skapa en bättre miljö.

Ring oss på 08–828282 eller maila info@visuellteknik.se så får du en personlig kontakt. Vi erbjuder självklart kostnadsfria videomöten som ett första möte.