Om oss

 

Någonstans började det. Teknikintresset. Förmodligen redan i tidiga barnaår. Det var då vi reste till månen, seglade över de sju haven och klättrade upp för Kilimanjaro – bara genom att knäppa med fingrarna. Idag är vi vuxna. Och lika nördiga. I alla fall när det gäller tekniken, som är vårt stora intresse. Näst efter människor och möten förstås.

Människor, möten, teknik. I vår affärsidé är de alla samlade: Vi ska hjälpa våra kunder med helhetslösningar för konferensteknik. Vi ska möjliggöra möten där människorna, samtalet och tekniken blir ett. Vår vision är inte sämre den: Våra kunder ska vara stolta över att jobba med oss. För att de får just den teknik och den service som de behöver, och vill ha.

Vi levererar kunskap och omtanke

Vi är stolta över att vara experter på konferensteknik. Liksom vi är stolta över den långa erfarenhet vi har. Det gör det möjligt för oss att hålla hög standard och kvalitet inom våra fokusområden. Det gör att du blir omhändertagen på bästa sätt. Och att inget lämnas åt slumpen. Dessutom har vi har skoj på vägen!

Trygghet är ett ord vi bär med stolthet

För vi vet precis hur det är när tekniken inte fungerar. När konferensrummet är fullt med personer, som väntar på att ni ska dra igång mötet. Det är därför vi skapar lösningar som gör att du tryggt kan luta dig tillbaka. Strular det till sig ändå (det är sällsynt men det händer ibland, det måste vi ju ärligt säga) så finns vi på plats 24/7 och fixar det. Vi är ju ändå experter på AV-teknik. Och dessa löften gäller, oavsett om du är en stor koncern eller ett lokalt småföretag. Sa vi att vi var en trygg partner?

Engagemang är ett ord vi gillar

Det är därför vi lyssnar extra mycket på dina behov. För att hitta den rätta lösningen för just dig. Det är också därför vi skapar användarvänliga och funktionella tekniska lösningar. Och erbjuder en god service och tillgänglig support. När vi är klara med jobbet och fakturan är skickad, finns vi kvar. Som bollplank, inspiratör och följeslagare. För vi hoppas förstås att vi ska bli den där partnern som du aldrig vill byta ut. Inte ens för allt smör i Småland.

Glädje är ett ord vi värderar högt

För en sak har vi lärt av livet. Att allt blir så mycket enklare om man har roligt längs vägen. Glädje smittar av sig på våra medarbetare, kunder och leverantörer. Så gör vi också tillsammans ett riktigt bra jobb och en bra lösning för dig. Och ärligt talat. Vi vill att du ska tycka att vi är så trevliga att du vill umgås med oss utanför arbetet. För vi är inte bara tekniknördar, vi är också riktiga äventyrsfreaks. Varje år bjuder vi ut våra kunder, samarbetspartners och underleverantörer på outdoorevents. Nästan som en resa till månen. Hoppas du hänger på!